Vrijwilligers

Buurthuis ’t Huukske draait met vrijwilligers en dankzij mensen met plannen uit de buurt. Daarnaast krijgen we tijdelijk subsidie van de gemeente Arnhem voor een betaalde coördinator, momenteel is dat Marleen Verbree. Wie dat nodig heeft krijgt hulp bij het opzetten van activiteiten. Iedereen kan doen wat hij het liefste doet bij ’t Huukske. De één vindt het fijn om de administratie op zich te nemen, terwijl een ander met plezier wekelijks de koffie verzorgt. Wat je wilt doen en hoeveel tijd je eraan wilt besteden is aan jou, iedereen is welkom!

’t Huukske is een buurthuis dat met weinig subsidie van de gemeente een plek biedt om samen te komen, koffie te drinken, samen te eten, les te geven, te vergaderen en feestjes te vieren. Vrijwilligers voor diverse ondersteunende taken zijn altijd welkom!

Nieuwsgierig of interesse? Neem eens een kijkje bij de vacatures of neem contact met ons op via het contactformulier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s