Kookworkshop Indiaas koken

Jullie kennen mij misschien als Mousumi van Indian Restaurant Mantra in Arnhem. Nu ons restaurant haar deuren heeft gesloten, zijn de deuren naar mijn persoonlijke keuken geopend. Ik ga namelijk kookworkshops geven en daar kan jij bij zijn!
Heb jij restaurantwaardige Indiase gerechten altijd al naar je eigen keuken willen toveren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je iets indrukwekkends op tafel toveren vol met geuren, kleuren, en smaken wanneer je gasten over de vloer hebt? Of wil je simpelweg je vegetarische gerechten een nieuw leven inblazen? Laat mij dan helpen! 

Wat gaan we doen?
De komende tijd organiseer ik leuke, interactieve kookworkshops, waarbij we samen een Indiase maaltijd zullen bereiden. Daarna eten we die gezellig samen op. Samen met mij en je collega kookfanaten ga je een hoofdgerecht, twee bijgerechten en rijst of brood op tafel toveren. Je hebt hierbij de keuze uit drie soorten workshops: non-vegetarisch (geen rund of varkensvlees), vegetarisch, en vegan. En geen zorgen, je hoeft niet alles te onthouden wat je hebt gedaan. Je krijg van mij gratis het unieke recept mee dat we samen hebben gemaakt.

Op deze data geef ik de workshops in ’t Huukske:

11, 18 (vol), 25 juli, 15, 22, 29 augustus, 5, 12, 19 september
van 17:30 tot 20:30, inloop vanaf 17:20

Let op: In elke maand geef ik 1x de non-vegetarische, 1x de vegetarische, en 1x de vegan workshop (bij voldoende belangstelling). Wanneer welke soort precies plaatsvindt, staat in het inschrijfformulier weergegeven.

De prijs voor het volgen van 1 workshop is €49,50 pp. Wanneer je het inschrijfformulier hebt ingevuld, krijg je van mij een betaallink om je inschrijving te voltooien en je plaats te garanderen :).
Er is veel belangstelling, dus hurry for the curry!

Inschrijven kan makkelijk via dit formulier: https://forms.gle/Ph5vMtZKM6fuivNs7

Ik sta te popelen om deze workshops te beginnen. Tot snel!
Mousumi Ghosh

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s