Archief, fotocollectie Arnhem

Een collectie van herinneringen door t' Huukske
Beeldverslag NLdoet 2018 15 afbeeldingen 2018

Beeldverslag NLdoet 2018

Foto's uit de wijk 4 afbeeldingen

Foto's uit de wijk gemaakt door buurtbewoners.

Beeldverslag Groendag 2018 25 afbeeldingen 2018

Beeldverslag Groendag 2018

Nieuwjaarsreceptie en Riek Draaijerprijs 2017 5 afbeeldingen 2017

Nieuwjaarsreceptie van ‘t Huukske. Op 19 januari 2018 heeft de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van ‘t Huukske plaatsgevonden. De nieuwe voorzitter Michael Tuguntke opende de avond met een welkomswoord, nieuwjaarswensen en door zich voor te stellen aan de vrijwilligers. Vervolgens gaf hij ook de ruimte aan de andere nieuwe leden van de kerngroep om zich kort voor te stellen. Nadat de nieuwe kerngroep zich voorgesteld had, maakte de voorzitter een dankwoord aan alle vrijwilligers van ‘t Huukske voor de bijdrage die zij leveren. Ook een deel van de oude kerngroep was even aanwezig tijdens de avond, zoals Willem Beumer. De vertrekkende kerngroep ontving de jaarlijkse Riek Draaijer prijs voor vrijwilligers van het jaar. De avond verliep met lekker eten en onder genot van mooie kennismakingen en gesprekken onderling. Iedereen sloot de avond gezellig af met een drankje. Cemile Yalcin

Beeldverslag Groendag 2017 11 afbeeldingen 2017

Beeldverslag Groendag 2017

Verslag NLdoet 2017 4 afbeeldingen 2017

Op 11 maart was de jaarlijkse NL Doet dag, deze dag staat in het teken van vrijwilligerswerk in heel Nederland. Ook binnen ’t Huukske was er aandacht voor NL Doet. Om 9.00 uur hebben de vrijwilligers zich verzameld en zijn ze gestart bij ’t Huukske door het maken van een schema op een groot bord waarop alle klusjes waren opgeschreven. Vervolgens vond er onderlinge verdeling van het werk plaats. De klusjes bestonden o.a.  uit het schoonmaken van de opslagruimte tot het dweilen van alle ruimtes, van het schoonmaken van de keukenkasten tot het schoonmaken van de tafels en stoelen. Jong en oud, iedereen hielp mee. De vrijwilligers hebben verschillende klusjes opgepakt om een bijdrage te leveren in de sfeer van de buurthuis aan deze dag. De dag werd afgesloten met een gezamenlijke lunch in de tuin van ’t Huukske.

Nieuwjaarsborrel en vrijwilliger 14 afbeeldingen 2014

De Nieuwjaarsreceptie van 't Huukske werd goed bezocht, onze Betsie en Joop kregen de prijs van "vrijwilliger van het jaar" uitgereikt door Luuk van Geffen. Goga Saric van Proefbalkan.nl verzorgde een heerlijke maaltijd. Het was goed toeven! Foto's zijn gemaakt door Edwin Buisman.

Foto-overzicht nieuwjaarsborrel 2015 en Riek Draaijerprijs 14 afbeeldingen 2015

Fotoreportage van Peter van der Graaf, Nieuwjaarsborrel voor vrijwilligers van Arnhem-West 2016. De Riek Draaijerprijs voor vrijwilligers ging dit jaar naar "Welkom in Arnhem".

Foto's van het 5-jarig jubileumfeest 2016 14 afbeeldingen 2016

Foto's van het 5-jarig jubileumfeest 2016

WestWaarts foto's 4 afbeeldingen 2014

WestWaarts foto's

Foto's toevoegen aan een archief?
Partner worden van 't Huukske?