Even voorstellen II: onze nieuwe voorzitter Michael Tuguntke

Mijn naam is Michael Tuguntke en in januari heb ik de eer om voorzitter te mogen worden van het ‘t Huukske. Via de folder in mijn “wijkalert” ben ik bij de informatieavond geweest. Ik liep al een tijd met de wens om meer met en in de wijk te doen en dit maakte het lekker concreet.


Samen met mijn twee dochters woon ik inmiddels alweer 10 jaar op de Pompstraat in Heijenoord. Mijn eerste studentenkamer in Arnhem was op de Oranjestraat en dat was in de jaren 80. In mijn dagelijks leven werk ik als trainer/coach en projectmanager bij de Hogeschool van Amsterdam.

In diverse gesprekken met het oude bestuur en kerngroepleden is mij steeds duidelijker geworden wat het Huukske betekent in de wijk. Ik ben erg onder de indruk van wat er allemaal is bereikt. Er is een uitgebreid aanbod van activiteiten waar ook gebruik van gemaakt wordt, de organisatie staat en het pand ziet er goed onderhouden uit. Bovendien zie ik veel enthousiasme en betrokkenheid bij de vrijwilligers, de mensen die dit allemaal mogelijk maken.

Zowel de mensen die hun rol nu overdragen als de mensen die blijven verdienen in mijn ogen een dikke pluim.
Mijn wens voor de toekomst van het Huuske is om aanbod voor en betrokkenheid van 30ers en 40ers in de wijk te vergroten. Mocht je hier ideeën voor hebben sta ik je graag te woord.
Tot ziens bij het Huukske of in de wijk.

Michael Tuguntke