Samenwerking met 't Huukske

Flexibele samenwerking, vaste partners

’t Huukske is niet alleen een locatie voor cursussen en workshops, ook vinden hier veel samenwerkingen voor de wijk plaats.

Samenwerking met wijkinitiatieven

Als ’t Huukske werken wij veel samen met andere initiatieven uit de wijk. We trekken samen op om de wijk nog fijner en mooier te maken. ’t Huukske is vaak een plek waar deze initiatieven bij elkaar komen voor een overleg of voor het houden van een bijeenkomst. Hierbij valt te denken aan duurzame zondag, de afsluiting van Kunst met Mekaar of een bijeenkomst over de wijkdemocratie.

Laagdrempelige toegang

Naast deze wijkinitiatieven zijn ook de wijkagent en de wijkverpleegkundige eens in de twee weken bij ons in huis. Ze houden dan een inloopspreekuur zodat het voor buurtbewoners nog makkelijker is om de wijkagent en verpleegkundige te spreken. In de kalender is te vinden wanneer ze precies in ’t Huukske te vinden zijn.

Op zoek naar samenwerking?

Ben je vanuit jouw organisatie of inititiatief betrokken in de wijk en lijkt het je leuk om meer samen te werken met ’t Huukske? Laat een berichtje achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

GroenWest

Samen gaan we voor een groener en duurzamer Arnhem-West!

GroenWest is een initiatiefgroep van bewoners uit de wijken Lombok, Heijenoord en Klingelbeek. Samen werken wij aan een duurzamer Arnhem-West.

Thema’s zijn : Energie, water, voedsel en hergebruik.

Lees meer over GroenWest
West Arnhemsche Muziekvereeniging

West Arnhemsche Muziekvereeniging

De WAMV is een gezellige muziekvereniging in Arnhem West, met een fanfareorkest en een wereldpercussiegroep. We spelen bij evenementen in de stad en in onze wijk.

Lees meer over West Arnhemsche Muziekvereeniging
Zelf een activiteit organiseren? CONTACT