Blog

Prinsheerlijk start weer op 23 oktober!

Beste leden van Prins Heerlijk!Eindelijk kunnen we jullie weer uitnodigen voor een heerlijke herfstige maaltijd van onze kookclub op zaterdag 23 oktober!Allereerst hopen we natuurlijk dat iedereen de afgelopen hectische tijd goed is doorgekomen of weer goed hersteld is. Wat gaan we eten? Karin en Jan maken :Pompoen-courgette-wortelsoep met broodjes, kruidenboter en een spitskoolsalade, vegetarisch … Lees verder Prinsheerlijk start weer op 23 oktober!

Voortuinroute Arnhem-West

We staan zondag 19 september met ’t Huukske op het pleintje bij de Sionkerk, met taart, koffie, thee, limonade, schaafijs, kinderactiviteiten en live muziek! Heb je zin om live muziek te maken of een kraampje te runnen, maar woon je niet op de route? Mail zo snel mogelijk naar voortuinroute@mail.com (let op: mail.com en geen gmail.com!) Er wordt dan een geschikte voortuin-aanbieder … Lees verder Voortuinroute Arnhem-West

Terugblik op Beleef de natuur

Terugblik op het tunnelproject

Bekijk een mooie film over het tunnelproject! Klik hier om de film te starten. ’t Huukske speelde een niet geringe rol in dit inclusieve  project.

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.