Vrijwilligers

Buurthuis ’t Huukske draait met vrijwilligers en dankzij mensen met plannen uit de buurt. Daarnaast krijgen we tijdelijk subsidie van de gemeente Arnhem voor een betaalde coördinator, momenteel is dat Marleen Verbree.
’t Huukske is een buurthuis dat met weinig subsidie van de gemeente een plek biedt om samen te komen, koffie te drinken, samen te eten, les te geven, te vergaderen en feestjes te vieren. Vrijwilligers voor diverse ondersteunende taken zijn altijd welkom!

In t Huukske doen we álles zelf.

Wij verhuren de ruimtes en van die opbrengsten betalen we de vaste lasten én organiseren we activiteiten voor de wijk(bewoners). Het (technische) onderhoud van het gebouw,  de schoonmaak, de administratie, het -dagelijkse-bestuur, de boodschappen, de pr en communicatie, het ontvangen van onze gasten, het opzetten en organiseren van (nieuwe)  activiteiten. Dat wordt allemaal gedaan door vrijwilligers uit de wijk.
Je kunt je dus misschien wel voorstellen dat we altijd wel wat hulp kunnen gebruiken.
Vind je het leuk om ons daarin te ondersteunen? 1 x per dag, 1 x per week of 1 x per jaar het kan allemaal.
Of heb je misschien een leuk idee voor een nieuwe activiteit en wil je die graag in gezamenlijkheid opzetten, neem dan gerust contact met ons op.

Klik hier voor alle contact informatie.