Een warme, eenvoudige maar gezonde maaltijd van ’t Huukske

Na maandenlang verplicht gesloten te zijn, was er afgelopen dinsdag weer even wat beweging in het keukentje van ’t Huukske. Een aantal vrijwilligers wilde in deze bijzondere tijden wat extra’s doen voor bewoners van Arnhem-West die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dinsdag 9 februari is er (uiteraard volledig Coronaproof) een heerlijke zuurkoolstamppot gekookt en aan huis bezorgd op 13 adressen in de Arnhem-West. We proberen de komende 4 weken elke week een warme, eenvoudige maar gezonde maaltijd te bereiden en te bezorgen. Met dank aan de vrijwilligers van ’t Huukske voor dit warme initiatief. En team leefomgeving bedankt voor de financiële bijdrage!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s