Beschilderde steentjes zoeken?

Op Texel kan je ze al 20 jaar vinden. Happy Rocks; kleine beschilderde stenen die door de schilders worden achtergelaten in de natuur. Met de bedoeling om de vinder, het woord zegt het al, Happy te maken. In deze Coronatijd is het inmiddels een wereldwijde trend geworden. Naast het “Veluws Dwaaltje”, “KeiTof” en “kei026” en nu ook: ‘t Huukskei
Speciaal door Huukske vrijwilligers gemaakt voor onze buurtbewoners in Arnhem West. Heb je één van onze steentjes gevonden, dan mag je die lekker zelf houden óf verder laten zwerven om iemand anders blij te maken. Een foto of een berichtje met vindplaats zouden we heel erg leuk vinden! Kijk ook eens op https://www.facebook.com/tHuukskeArnhemWest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s