Heropening? We hopen het, maar maandag 17 januari nog even dicht vanwege onderhoud

De tijd die we, noodgedwongen, gesloten waren hebben we goed benut. De afgelopen weken zijn onze vrijwilligers hard aan het werk geweest met de nodige klusjes in ons mooie oude pand. Zo zijn de oude deuren van de grote zaal geprepareerd, de ventilatie is verbetert, de opslagruimtes zijn opgeruimd, en zelfs de Rummikubsteentjes hebben een lekker warm badje gekregen 🙂 en nog véél meer. Daarom zijn we ook aanstaande maandag nog even gesloten (ook als de persconferentie mogelijk iets anders zegt) Dan kunnen wij het zaagsel nog even snel opvegen en zorgen dat de oude dame straks weer spic en span staat te shinen voor jullie op het moment dat we wél weer open mogen! We hopen tot snel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s