Wederom wordt er gekookt dóór buurtbewoners, vóór buurtbewoners

Waar het gisteren nog naar bloemetjes rook, ruikt het nu heerlijk naar uitgebakken spek en verse boerenkool in de keuken van ’t Huukske. Wederom wordt er gekookt dóór buurtbewoners, vóór buurtbewoners die in deze bijzondere tijden wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. In ieder geval de komende 6 dinsdagen worden er gezonde en voedzame maaltijden gekookt. Uiteraard volledig Coronaproof. Vandaag zijn er 20 porties heerlijke boerenkoolstamppot gemaakt die straks door onze vrijwilligers worden rondgebracht naar bewoners van Arnhem West. Met dank aan buurtbewoners en vrijwilligers van ’t Huukske voor dit warme initiatief. En aan de Dullertstichting en team leefomgeving voor de financiële bijdrage! Ben jij of ken jij een buurtbewoner van Arnhem West die misschien in een isolement zit, moeilijk ter been is, of een kleine knip heeft? En een maaltijd en een praatje goed kan gebruiken? Geef je dan gerust op via huukske.aw@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s