Gran Zambomba weekend met afsluiting in ’t Huukske

“Antje en David leggen op deze zondagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur op een speelse en muzikale manier de leukste en bekendste spaanse kerstliedjes uit, in Spanje noemen ze deze liedjes “Villancicos”. De liedjes zullen worden begeleid door gitarist Jürgen Rijkers. 

De Andalusische kerstliedjes zijn heel ritmisch, muzikaal en swingend, hartverscheurende solo’s wisselen zich af met goed in het gehoor liggende, vaak meerstemmige refreinen. Mooi kunnen zingen is geen vereiste! Wel de zin om uit volle borst te zingen en het plezier om je muzikaal te verbinden met een hele groep.  We krijgen vaak te horen dat het samen villancicos zingen ongelooflijk veel energie en plezier geeft! En dat het iedereen sneller lukt dan het doet vermoeden.

De zambomba-kerstfeesten zijn in Spanje een echte community-aangelegenheid in de wijkcentra/buurthuizen; daarom laten we dit feest plaatsvinden in het gezellige buurthuis ’t Huukske in de Arnhemse wijk Lombok! 

Na de Villancicos-workshop, waarin we die Spaanse kerstliedjes (leren) zingen vindt aansluitend de zambomba-kerstpeña plaats, met live optredens! Als je alleen op de zambomba-kerstpeña wil komen ben je ook van harte welkom vanaf 17u”.

Om deel te nemen aan deze workshop kan je reserveren via flamencovakanties@gmail.com of een whatsapp-bericht sturen aan 06 38 725 232″

Voor de wijkbewoners van Arnhem West: Entree €20 (normaal €30) voor de zangworkshop en het feest daarna met de live optredens vanaf 15u. Voor alleen het feestje is het €7,50 vanaf 17u.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s