De bingo start weer op 30 maart!

Nu er eindelijk geen corona-beperkingen meer zijn kunnen we weer van start met de Bingoavond. In principe is het elke laatste woensdag van de maand, te beginnen op 30 maart as. We beginnen om 20:00 en rond 22:30 is het afgelopen. Het wordt vast weer een hele leuke avond. Je hoeft je niet op te geven en de toegang is vrij. We spelen 6 rondes, 5 gewone en de laatste een topper dan is een grote prijs te winnen. De kaartjes kosten 1,- per stuk en je mag uiteraard zoveel kaartjes kopen als jezelf wilt. Doe mee en ontmoet je buurtgenoten in het gezellige huiskamercafé van ’t Huukske!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s