MET SPOED GEZOCHT:

Iemand die ons wil komen helpen met het schoon houden van ‘de oude dame”. Vindt jij het leuk om onze ruimtes spic en span te houden voor de buurtbewoners en gebruikers van het buurthuis? Vindt je het helemaal geen probleem om zo af en toe de confetti van de vloer te vegen na een feestje?

Dan zoeken we jou! We bieden je een superleuke werkomgeving, met gezellige buurtbewoners en vrijwilligers. Je werkzaamheden kan je bijna helemaal zelf indelen. Een vrijwilligersvergoeding behoort tot de mogelijkheden.

Interesse? Neem dan gerust contact op met onze coördinator Marleen via huukske.coordinator@gmail.com of via 06 11118315

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s