Zaterdag 4 maart RepairCafé

Heb je kapotte apparaten, speelgoed of kleding? Kom dan op zaterdag 4 maart tussen 10.30 en 13.00 uur naar ’t Huukske aan de Mauritsstraat 22. Er zijn weer verschillende handige vrijwilligers die je spullen nieuw leven in proberen te blazen.

Het is de bedoeling dat je helpt bij de reparatie of meekijkt. Voor jouw bezoek krijg je mogelijk weer een goed werkend product en werk je mee aan duurzaam gebruik van je spullen. We vragen een vergoeding voor eventueel benodigde materialen; een vrijwillige bijdrage is welkom.

Succces is niet altijd verzekerd, maar je leert er meestal wat van en bovendien kan je je netwerk uitbreiden onder het genot van een kop koffie of thee. Het is gezellig en helemáál gaaf wanneer je reparatie slaagt!

Je bent van harte welkom. Heb je vragen, aarzel niet om een mailtje te sturen aan huukske.repaircafe@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s