Speak Up Dialoogsessies 13 mei 2023

Op 13 mei 2023 start Stichting Speak Up met het project “Dialoogsessies”. Tijdens de Dialoogsessie gaan we in kleine groepjes in gesprek met slachtoffers van geweld in afhankelijkheidsrelaties. Het thema van de eerste sessie is “De eerste stap zetten”. De stap om te praten over wat er thuis, op je werk of op een andere plek in jouw persoonlijke leven gebeurd is of nog steeds gebeurt. De stap om hulp te zoeken. De stap om weg te gaan. Hoe heb jij die eerste stap gezet?

De Dialoogsessie vindt plaats van 13.00 uur tot 17.00 in buurthuis ’t Huukske te Arnhem. Inschrijven voor de sessie kan per e-mail naar info@stichtingspeakup.nl. Wil je mee informatie over dit project? Neem dan contact op met onze voorzitter Suleika Kindt-Jiawan (06 151 75 223).”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s