Royal Cinema ’t Huukske 27 mei 2023

Beste kijker,

Op zaterdag 27 mei om 20.15 uur draaien we de film La Verité in Cinema Royal ’t Huukske. Oorspronkelijk stond op 27 mei Presque gepland, maar dat wordt La Verité, óók mooi met bekende actrices als Juliette Binoche en Catherine Deneuve. We starten deze film na de maaltijd (en afwas) van Prins Heerlijk. Lees hieronder meer over de inhoud of bekijk de trailer.

Speciaal voor de publicatie van de memoires van haar moeder, filmdiva Fabienne Dangeville (Deneuve), komt dochter Lumir (Binoche) met haar Amerikaanse man Hank (Hawke) even terug naar Parijs. Om te ontdekken dat de autobiografie van moederlief, getiteld La vérité (oftewel: de waarheid), vol staat met leugens. De eerste internationale film van de Japanse grootmeester Kore-eda (Nobody Knows, Shoplifters) is een zowel grappig als bijtend portret van een gebroken gezin, waarin iedereen (niet alleen Fabienne) een rol speelt.

regie:      Hirokazu Kore-eda

cast:        Juliette Binoche, Catherine Deneuve, Ludivine Sagnier, Ethan Hawke

jaar:         2019

genres:   Drama

Duur:       109 minuten

landen:    Frankrijk

kijkwijzer: Alle leeftijden

Aanvang: 20:15 uur

Entree:     € 3,-, koffie of thee € 0,50

Locatie:    Buurthuis ’t Huukske, Mauritsstraat 22

Voor de trailer van La Verité klik je hier  en zet Where the crawdads sing ook maar vast  in je agenda op 24 juni. Daarna gaan we even met zomerreces.

Ken je meer filmliefhebbers in de wijk? Neem ze eens mee of vertel ze dat ze ook een uitnodiging voor onze films kunnen krijgen door een mailtje te sturen aan filmclub.huukske@gmail.com

En als je mee wil helpen bij de organisatie, mail gerust of neem contact op met Ans Meijnders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s